Belysning gota hero

Belysning

Vi hjälper dig med all typ av belysningsinstallation! Vi erbjuder det mesta inom området, såsom nyinstallation av olika typer av armaturer, uppgradering av redan befintlig armatur samt utomhusbelysning bland annat.

Om det så är hemmet eller arbetsplatsen du behöver hjälp med står vi redo att assistera dig. Just arbetsplatser kommer med specifika krav på ljus, vilket vi kan hjälpa dig uppnå.

Kontakta oss på Elektrikerlinkoping.se för alla dina olika belysningsinstallationer!

Antlita Elektriker Linköping för din belysning

Vi genomför alla typer av belyningsinstallationer. Om det så är ett för ett stort kontorslandskap, eller små installationer i studentlyan - vi hjälper dig i alla lägen. Kontakta oss för att diskutera dina olika alternativ.

Kontakta oss för alla frågor om belysning

Det är enkelt att boka en elektriker hos oss

  1. Ring oss på 013-34 44 093 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.

Elektriker Linköping är proffs på belysning

Vi är stolta över att kalla oss proffs på belysning. Genom att anlita Elektrikerlinkoping.se för dina belysningsinstallationer kan du vara säker på att det genomförs fackmannamässigt. Genom att nyttja våra tjänster kan du vara säker på en trygg installation genomförd av behöriga elektriker.

Oavsett om du är i behov av att uppgradera ditt redan befintliga system, eller vill installera nya lampor eller andra armaturer står vi redo att hjälpa dig.

Belysning i hemmet

Bra belysning i hemmet är av central betydelse för att skapa en trivsam och funktionell miljö för dig och din familj. För rätt belysning påverkar inte bara estetiken utan även din dagliga livskvalitet.

Genom att skapa ett balanserat hem med olika ljuskällor kan man förbättra både arbetsutrymmen och avslappningsområden – något vi på Elektriker Linköping är proffs på!

Kontaktas oss om det så är belysning inomhus eller utomhus du behöver hjälp med. Vi löser de flesta installationer och vanligtvis kan vi göra ett första besök inom 7 dagar.

Belysning på arbetsplatsen

Belysning är en avgörande faktor när det kommer till inte bara en produktiv arbetsplats utan en säker sådan. En pålitlig installation är A och O på en arbetsplats och vi på Göta Elektriker hjälper dig mer än gärna med dina kontorsanpassningar.

  • Varje arbetsplats är unik – och vi hanterar varje bokning som sådant. Vi hittar anpassade lösningar, för att se till att de är de mest effektiva för just er arbetsplats.
  • Höga standarder – vår standard är alltid hög, för att säkerställa att varje installation är säker och tillförlitlig. Behöriga elektriker är en självklarhet, och vi är certifierade hos Elsäkerhetsverket.
  • Utvärdering av nuvarande belysning – är du osäker var ni står idag och vilka uppgraderingar som krävs? Be om ett offertbesök så besöker vi ert kontor och pratar ihop oss mer er för att hitta den perfekta lösningen.

Om oss

Vi är en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor i Linköpingsområdet som arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Genom att kontakta oss på Elektrikerlinkoping.se säkerställer du att snabbt och enkelt få hjälp med dina belysningsinstallationer.