Elinstallation Linkoping

Elinstallation Linköping: effektivt & säkert

Varför vänta på en säker elinstallation? Ring din lokala elektriker direkt så bokar vi in din önskade elinstallation i Linköping på en tid som passar dig. Samma vecka om så önskas! Nybyggnation eller renovering spelar ingen roll. Våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer i Linköping: allt från att fixa jordat vägguttag, få upp belysning och uppgradera din elcentral till att installera laddbox till elbilen. Slå en signal så löser vi det!

Bokad elinstallation i Linköping – samma vecka

Vi erbjuder dig som kund bokad elinstallation i Linköping snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som uppskattas av våra kunder. Hur är det möjligt? Med bakgrund som dedicerad eljour har vi lyft samma ambitioner till att även omfatta snabb service även för planerade elinstallationer.

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet

Belysning 

Vi får ditt hem att lysa upp!

Smarta hem 

Smarta lösningar för ditt hem!

Laddbox

Ladda elbilen hemma

Felsökning 

Vi hittar & löser felet!

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationerna

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt

Alltid säkra elinstallationer i Linköping

Vi arbetar med service, vilket du märker på fler sätt. Som lokala elektriker kan vi på kort varsel ta hand om alla typer av elinstallationer i Linköping. Vi erbjuder dessutom endast behöriga elektriker så du gör ett säkert val.

Vilka elinstallationer kräver elektriker?

Att exempelvis fixa belysningen utomhus kan verka som en barnlek – men detta är en otillåten elinstallation om du inte är behörig. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand och för de risker detta innebär. Att chansa med el är olagligt. Som rådgivande fackmän påminner vi ofta kunder om vilka elarbeten du inte får utföra själv. Några exempel på eljobb du bör överlåta på oss är fasta installationer, installation av golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat, installera fast utomhusbelysning eller nedgrävning av elkabel. Hos oss är du trygg: vi levererar enbart säkra elinstallationer i Linköping.

Behöver du hjälp med din elinstallation i Linköping, ring oss direkt. Även för rådgivning!

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Linköping av lokala elektriker

 • Auktoriserade elektriker

 • Elinstallationer i Linköping på tider som passar dig

 • Säkra elinstallationer till det pris vi kommit överens om

 • Eljour tillgänglig dygnet runt

 • Rotavdrag för din elinstallation i Linköping

100 % behöriga elinstallationer i Linköping

Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Linköping. Allt vi gör baseras på att vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket.

Eljour för akut elinstallation i Linköping

Är läget akut? Då ringer du vår eljour som snabbt är på plats. Inom en timma hjälper vi dig – oavsett tid på dygnet och var i Linköping du bor.

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Linköping av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

 1. Ring oss på 013-34 44 093 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.