Laddbox gota hero

Laddbox Linköping

Välkommen till Elektriker Linköping, din pålitliga partner för professionell installation av laddboxar i Linköping med omnejd. Med vårt dedikerade team av certifierade elektriker erbjuder vi snabba och pålitliga lösningar för att göra din övergång till eldrivna fordon så smidig som möjligt.

Låt dig inte begränsa dig av vårt namn - vi kan assistera de flesta östgötar, oberoende på var i regionen du bor. Så tveka inte att kontakta oss för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa dig i den gröna omställning.

Anlita Göta Elektriker för din installation av laddbox

Njut av fördelar som snabb respons, lokalkännedom och grym personlig service. Vi på Elektriker Linköping hjälper dig med din laddbox, där du kan få den installerad inom 14 dagar efter beställning.

Beställ din laddbox hos Elektriker Linköping

Lägg din beställning

 1. Ring oss på 013-34 44 093 eller fyll i kontaktformuläret.
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
 4. En lokal elektriker utför arbetet.
 5. Du får faktura på arbetet.

Professionell installation inom 14 dagar

Våra elektriker kan installera din laddbox inom endast 14 dagar från det att beställningen är placerad. Vårt fokus ligger på att leverera snabba och professionella lösningar för våra kunder i Linköping.

Fyll i vårt formulär och en bokningsansvarig kommer ringa upp dig för att gå igenom bokningen steg för steg. Där kommer vi även bestämma ett datum för din installation av laddbox. Mycket enklare kan det inte bli!

  Fast pris och transparenta kostnader

  När du väljer Elektriker Linköping för att installera din laddbox kan du vara säker på att priset du får är det priset du betalar.

  Vi erbjuder våra kunder ett fast pris för hela paketet (inklusive laddbox, installation och PSA). Detta ger våra kunder inte bara en transparent upplevelse, utan än viktigare – en bekymmersfri sådan. Med fasta priser blir du aldrig överraskad av fakturan när den skickas till dig.

  Grönt teknikavdrag på 50%

  Genom att investera i en laddbox från Elektriker Linköping kvalificerar du dig för det gröna teknikavdraget på 50%.

  Skatteavdraget är en betydande ekonomisk fördel för våra kunder och det dras direkt på fakturan. Vi sköter allt det administrativa med Skatteverket, du skördar frukten.

  Ett brett utbud av laddboxar

  Vi erbjuder laddboxar från välrenommerade tillverkare: Zaptec, Amina, Easee och Tesla. Oavsett vilken modell som passar bäst för dina behov kan du lita på att våra certifierade elektriker installerar den med precision och noggrannhet.

  Laddboxarna kommer med olika specifikationer, och är du osäker på vilken modell som passar dig och dina behov bäst kan du ringa oss på 013-34 44 093 så får du tala med våra uppdragssamordning som kan svara på alla dina frågor.

  Lokal närvaro och omsorg om kundupplevelsen

  Våra kunder är i trygga händer från första kontakt till slutinstallation. Med lokal närvaro i Linköping och omnejd förstår vi de specifika behoven och kraven för hållbar fordonsladdning i detta område. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service för varje kund.

  Så om du så bor i Linköping, Motala eller Mjölby till exempel kan du alltid räkna med den bästa kundupplevelsen med Göta Elektriker och Elektriker Linköping.

  Beställ din laddbox idag

  Tveka inte att kontakta Elektriker Linköping idag. Vi är redo att göra din övergång till eldrivna fordon så enkel och smidig som möjligt. Beställ din laddbox hos oss och dra nytta av snabb service, transparenta priser och det gröna teknikavdraget.

  Fördelar med Elektrikerlinkoping.se:

  • Fasta priser, alltid inkl. installation
  • Elektriker med god lokalkännedom
  • Installation inom 14 dagar
  • Grönt teknikavdrag på 50%